ماه رقابت های آنچنانی بر همگان مبارک باد

شنبه 6 خرداد 1396 ساعت 18:14


خب دوستان و سروران گرامی ، با شروع شدن ماه مبارک رمضان ، رقابت های جام رمضان نیز آغاز می گردد . این رقابت ها به صورت رفت و برگشت انجام میشود و برنده ی رقابت خانواده ای ست که بتواند بیشترین چشم را دربیاورد .

در همین راستا ما فهرست اولیه ای برای شرکت کنندگان در نظر گرفته ایم تا اصول اولیه کار دست شان بیاید ولی تاکید میکنیم که اینها اصول اولیه هستند ، شرکت کنندگان جویای قهرمانی باید هرچه میتوانند به این فهرست بیفزایند .


1 - انواع نان ها : سنگک ، لواش ، تافتون ، کماج ،  نان دارچینی رولی ، نان جو و ...

 نانهای انعطاف پذیر حتما باید به شکل فرفره ای ، مخروطی و ... در بیایند. این شکل هر قدر پیچیده تر باشد امتیاز بیشتری خواهد داشت . درون آنها حتما از پنیر ، گردو و سبزی استفاده شود . 

2 - نوشابه در رنگهای مختلف ، دلستر در طعم های مختلف ، دوغ اعم از گازدار و بی گاز ، شربت آبلیمو با نعناع ، خاکشیر و تخم شربتی و چای و  ... 

شربت ها اگر دو رنگ باشند امتیاز بیشتری دارند .

3 - انواع پیش غذاها : شامل پیش غذاهای گرم و سرد ، برای پیش غذای گرم  میتوان از انواع آش ، سوپ ، دلمه ، زبان ، کوکو ی بالای 3 طبقه و تقریبا هر چیز پنیر پیتزا داری استفاده کرد . برای پیش غذای سرد سالاد فصل ، سالاد غیر فصل ، سالاد مدیترانه ، سالاد سواحل هاوایی ، سالاد غرب مکزیک و سالاد ناف یونان ، پیشنهاد میشود .

لازم به ذکر است که تنوع بیشتر امتیاز بیشتری به همراه خواهد داشت .

4 - غذای اصلی : خب میرسیم به یکی از مراحل سخت و نفس گیر مبارزات . در این مرحله حداقل باید چهار نوع غذای اصیل ایرانی آماده گردد . برای این مرحله حدود یک لیتر زعفران دم کرده باید کنار گذاشته شود . خورشت ها همه دارای یک وجب روغن ، باقالی پلو ها تاکیدا با ماهیچه ی فراوان ، مرغها همه زردِِ قناری ، کبابها ترجیحا منقلی ، ته چین دو طبقه به بالا ، خلال پسته و بادام و پیاز سرخ شده و زرشک برای تزئین برنج در مقدار انبوه .

5 - دسر : زولبیا و بامیه ، انواع مربا ، انواع پودینگ ، ژله در رنگهای مختلف . تنوع رنگی ژله حداقل باید مثل یک جعبه مداد رنگی 6 تایی باشد . تنوع رنگ بیشتر مساوی ست با امتیاز بیشتر .

خب دوستان بعد از تهیه ی موارد فوق سفره را پهن میکنید و همه ی آن مواد فوق را در سفره میچینید . فراموش نشود که در دستمال کاغذی هایی که برای سفره استفاده میشود  حتما هنر اریگامی به کار رفته باشد . یک وقت برندارید دستمال ها را سه گوش کنید بگذارید در سفره ! 

خلاصه که هرقدر بزنید چشم بیشتری درآورید به قهرمانی نزدیک تر خواهید بود .

امیدواریم بتوانید از این مطلب برای هرچه بیشتر شدن رونق مهمانی هایتان استفاده نمایید . 
نکته ی مهم : از آنجا که معصومین و ائمه ی اطهار با شیر و خرما افطار مینمودند ، حتما سر سفره این دو تا را هم داشته باشید که به امید خدا همگی از پیروان راستین ایشان باشیم .
نماز و روزه هایتان مقبول درگاه حق 
اجرکم عنداللّه 


پ ن :

حتما یک عکس اینستاگرام پسند هم تهیه فرمایید .


نظرات (1)
چهارشنبه 10 خرداد 1396 ساعت 15:13
نمیری دختر از اون سفره ها دلم خواست، چه تصویری ساختی خدایی...
امتیاز: 0 0
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد